Saját fotóból gyártott egyedi burkolat a falakon időtálló, prémium minőségben!

FotóCsempe

Fedezze fel a FotóCsempét!

Ajánlott felhasználási terület

Fürdőszobák, konyhák, spák egyéb vizes helyiségek fali, vízzáró burkolataként történő burkolása

Tegye egyedivé, különlegessé fürdőszobáját, konyháját a FotóCsempével. Dekoráció maga a csempe – érezze lakása energiáját nap, mint nap- amely saját egyéniségét tükrözi!

Elérhető csempe méretek

Az igényeknek megfelelően bármely kereskedelemben kapható sík felületű, standard lapméretet biztosítani tudunk. A speciális igények kielégítése érdekében a megrendelő által beszerzett, számunkra eljuttatott sík felületű, tetszőleges – akár különleges – méretű csempékre történő gyártás is lehetséges. A fotó, grafika csempékre történő felvitele bármely alapszínű, sík felületű csempére lehetséges, de a fehértől eltérő alapszínű csempére történő képfelvitel az eljárást, így a vállalási árat megdrágítja, ezért hordozóként fehér alapszínű csempék felhasználását javasoljuk.

Elérhető felületek

A FotóCsempe felülete az igénynek megfelelően lehet fényes vagy matt. Az alkalmazott eljárás következtében a felhasznált hordozó csempe eredeti felülete a FotóCsempe végső felületére nincs befolyással.

Burkolási útmutató

A FotóCsempével történő burkolás semmiféle különleges eljárást nem igényel, a hagyományos csempék burkolásához használt kötőanyagok, eljárások szükségesek. Megrendeléskor fontos egyeztetni a burkoláskor alkalmazni kívánt fugaszélességet, hogy a gyártáshoz rendelkezésre bocsátott fotó, grafika a megadott fugaszélességgel számolva kerüljön lapokra bontásra, így biztosítva a beépítést követő egységes megjelenést.

Áraink:

Csempe mérete Minimum műveleti költség Ár / db Vállalási határidő*
15 x 15 cm 5 000 Ft 1 490 Ft 5 munkanap
20 x 20 cm 5 000 Ft 1 990 Ft 5 munkanap
20 x 30 cm 5 000 Ft 2 990 Ft 5 munkanap
30 x 30 cm 5 000 Ft 4 490 Ft 5 munkanap
25 x 50 cm 5 000 Ft 6 240 Ft 5 munkanap
Egyedi méret* 25 000 Ft méret szerint 10 munkanap

Egyedi méretű csempékre történő gyártást kizárólag sík, fehér felületű csempék esetén tudjuk elvégezni. Az igény szerinti csempékhez szükséges darabszámnál legalább 20%-kal többet kérünk leadni, mert ismeretlen eredetű csempék gyártása során selejt képződhet.

A megadott vállalási határidők tájékoztató jellegűek, fenntartjuk a jogot, hogy terheltségtől függően azokon változtassunk.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE